$type=slider$sn=0$l=1$m=0$show=home

[NIEUWS]_$type=three$au=0$cm=0$c=3$show=home

[EVENTS]_$type=grid$sn=0$l=1$c=3$m=0$show=home

M'gineer Stijn in de kijker!

Stijn en zijn vriendin in actie

M’gineer in de kijker
Stijn is 28 jaar en woont in Reet. Hij heeft tijdens zijn middelbaar Industriële Wetenschappen gevolgd in het VTI van Kontich. Daarna studeerde hij Bachelor elektromechanica in Boom met afstudeerrichting onderhoudstechnieken. Daarna behaalde hij nog een bachelor, industrieel ontwerpen.
MIDES als Werkgever?
Na zijn studies is hij onmiddellijk van start gegaan als M’gineer “MIDES was op dat moment maar 1 van de weinige bedrijven die mij een job aanbood in de projectwereld.” Hij was op zoek naar een job waar hij zaken kon ontwerpen met veel diversiteit  “Ik werk momenteel al meer dan 5 jaar voor MIDES en heb er nog geen seconde spijt van gehad”.
“Ik zou het iedereen aanraden om bij MIDES van start te gaan”. Het is een bedrijf in groei maar er wordt voor gezorgd dat de familiale sfeer behouden blijft. Dit is voor een bedrijf in de outsourcing sector zeker geen gemakkelijke taak, want de collega’s zijn verspreid over heel Vlaanderen (en daarbuiten). Er worden regelmatig bijscholingen, evenementen, kennismakingsmomenten, … georganiseerd zodat de familiale sfeer behouden blijft! Dit zorgt er ook voor dat je op die manier te raadde kan bij collega’s indien er vragen zijn.
Momenteel is Stijn actief bij AB Inbev als verantwoordelijke voor het technisch tekenwerk. De focus van project begeleiding en ontwerp is ondertussen meer verschoven naar de technische dienst. De brouwerij stamt al af van de jaren 70 en er staat dus nog veel oude technologie. Het is een hele uitdaging om de brouwerij een upgrade te geven om beter voorbereid te zijn voor de toekomst.
Liefde voor Karate
Het begon met de liefde voor voetbal, of toch niet? Elke avond ging Stijn met vrienden en buren gaan voetballen naar een veld in de buurt. Toen hij 9 jaar was, mocht Stijn de voetbalclub gaan verkennen. Dit was echter helemaal niet wat hij ervan verwacht had! In plaats van matchen te spelen moesten we dribbelen rond kegels … Na een half uur heeft hij het voor bekeken gehouden. Bij het naar huis wandelen kwam hij voorbij een poster van de karate. Hij besliste daar eventjes een kijkje te nemen en is daar niet meer vertrokken!
Hij begon op 9 jarige leeftijd bij Jishin-Katsu. Op zijn 17 heeft hij zijn zwarte gordel (1e dan graad) behaald, ondertussen heeft hij zijn 3e Dan graad. Op 18 jarige leeftijd is hij gestart met het inspringen als assistent lesgever bij de jeugd. Op die manier is hij doorgegroeid tot volwaardig lesgever waardoor hij nu les geeft bij de jeugd en volwassenen.

[NIEUWS]_$type=three$au=0$cm=0$c=9$show=/p/nieuws.html

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$c=4$l=1$icon=1$h=318$m=0$show=home

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$c=4$l=1$icon=1$h=318$m=0$show=post

Naam

events,18,faq,5,in de kijker,23,jobs,24,nieuws,20,nieuwsbrief,1,referenties,4,
ltr
item
Engi Talents - Blog.be: M'gineer Stijn in de kijker!
M'gineer Stijn in de kijker!
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhV5X3001chG0nbMAQnGmL4jjhwTB1TaT2E0TolM7p5f4pt53X9tiW2adcL8laifLj3A4H-0rHYjHoA7yOhKCZGATdEghhJGRh1VCXh_iDkRRY_X7QtLpxzXBYLqm5zfz4xS2FrfjQdgjEh/s640/Stijn+Segers.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhV5X3001chG0nbMAQnGmL4jjhwTB1TaT2E0TolM7p5f4pt53X9tiW2adcL8laifLj3A4H-0rHYjHoA7yOhKCZGATdEghhJGRh1VCXh_iDkRRY_X7QtLpxzXBYLqm5zfz4xS2FrfjQdgjEh/s72-c/Stijn+Segers.jpg
Engi Talents - Blog.be
https://blog.mides.be/2019/03/mgineer-stijn-in-de-kijker.html
https://blog.mides.be/
https://blog.mides.be/
https://blog.mides.be/2019/03/mgineer-stijn-in-de-kijker.html
true
7040550510163804598
UTF-8
Alle updates Geen zoekresultaten TOON ALLE Lees meer Reply Cancel reply Delete door Home PAGINA'S UPDATES Bekijk alles VOOR U AANBEVOLEN Rubriek Archief ZOEKEN ALLE UPDATES Geen zoekresulaten Terug Home Zondag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zon Maa Din Woe Don Vrij Zat Januari Februari Maart April Mei Juni Juli Augustus September Oktober November December Jan Feb Maa Apr Mei Jun Jul Aug Sep Okt Nov Dec zojuist 1 minuut geleden $$1$$ minutes ago 1 uur geleden $$1$$ hours ago Gisteren $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago meer dan 5 weken geleden Volgers Volg THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share. STEP 2: Click the link you shared to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy